Banatski Dvor: Prodao 9.000 pilića zaraženih salmonelom

Policija je uhapsila B.Đ. iz Banatskog Dvora, osumnjičenog za stavljanje u promet škodljivih proizvoda.
Banatski Dvor:  Prodao 9.000 pilića zaraženih salmonelom
Foto: Pixabay
On se tereti da je od 29. oktobra do 6. novembra ove godine, firmama iz Sremske Mitrovice i Žablja, prodao oko 9.000 tovnih pilića sa svoje farme, zaraženih salmonelom.
 
Po nalogu osnovnog javnog tužioca, određeno mu je zadržavanje do 48 sati i, uz krivičnu prijavu, biće priveden tužilaštvu u Zrenjaninu.
 
Nadležni organi sprečili su dalju prodaju celokupne količine mesa koja je isporučena, pa nije dospelo na tržište i biće uklonjeno na neškodljiv način, saopstila je Policijska uprava Zrenjanin.
  • Shimmy

    10.11.2017 22:48
    Svestan
    Znam da nam je hrana zivotinjskog porekla puna antibiotika i hormona, znam da nam je hrana biljnog porekla puna aflatoxinima i teskim metalima zbog pesticida i plesnima usled dugog roka skladistenja, trudim se da hranu kupujem na selu i da se hranim zdravo, svestan sam da cu od neceg morati umreti i pripremam se na to poput samuraja da ne bi bio kukavica kad dodje cas da se smrti "pogleda u oci". Medjutim priznajem da sam usao da procitam vest samo u nadi da cu naici na vegankin komentar, nisam se razocarao
    ^_^
    Dobrocudno ismevanje doticne i njene ideologije je jedini pravedan nacin borbe protiv dobrocudnih(bar zelim da verujem) ali fanaticnih ljudi. Veganka, pojedi bar cokoladu, ne moz biti toliko nesrecna uz cokoladu, slanina i jaja su isto izvor srece. Muslimanima je zabranjeno pivo i slanina, pa su ljudi od muke poceli u vazduh da se dizu :)
  • Ica

    10.11.2017 19:43
    Ubeđen sam da je veganka puniji i ne baš najčistiji muškarac bez stalnog zaposlenja.
  • Veganka

    10.11.2017 15:16
    Mučiteji i koljači životinja i trovači ljudi!
    http://www.youtube.com/embed/lk49AaXbZnI?start=6

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina