Sombor: Uskoro renoviranje terena u poljoprivredno-prehrambenoj školi

Srednja poljoprivredno-prehrambena škola u Somboru uskoro će renovirati sportske terene u krugu škole.
Sombor: Uskoro renoviranje terena u poljoprivredno-prehrambenoj školi
Foto: 021
Kako javlja portal SOinfo, prethodnih nekoliko godina škola je sopstvenim sredstvima popravljala sportske terene, a sada, zahvaljujući sredstvima dobijenim na konkursu Pokrajinskog sekreterijata za sport, doći će do značanije rekonstrukcije. 
 
Investicija je vredna oko tri miliona dinara. Pokrajinski sekretarijat je kroz konkurs za finansiranje posebnih programa (izgradnja, održavanje i opremanje sportskih objekata) odobrio dva miliona, dok će po 500 hiljada biti obezbeđeno iz budžeta grada Sombora, odnosno same škole.
 
Inače, ove godine kroz dva konkursna poziva za finansiranje posebnih programa, Somboru je opredeljeno 3,3 miliona dinara. Pored pokrivanja sportskog terena multifunkcionalnom podlogom u SPPŠ, sekretarijat je izdvojio 1,3 miliona dinara za izgradnju priključka na elektroenergetsku i vodovodnu mrežu istočne tribine Gradskog stadiona. Sekretarijat je za oporavak terena u pokrajini dodelio nešto više od 71 milion dinara.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".