Sremska Mitrovica: Petorica osumnjičena za ranjavanje policajca i dalje u bekstvu

Policija u Sremskoj Mitrovici i dalje traga za pet muškaraca koji su osumnjičeni za izazivanje tuče, nanošenje teških telesnih povreda i ranjavanje policajca, u ugostiteljskom objektu "Palata".
Sremska Mitrovica: Petorica osumnjičena za ranjavanje policajca i dalje u bekstvu
Foto: 021.rs
Ranjeni pripadnik MUP Vladimir Nedeljković i zatvorski čuvar Miroslav Manjoš kojem su nanete teške telesne povrede, nalaze se na Odeljenju opšte hirurgije u sremskomitrovačkoj bolnici i nisu u životnoj opasnosti, pišu "Novosti"
 
Glavni osumnjičeni za incident koji se dogodio u nedelju na ponedeljak, kada su tri osobe ranjene, a jedna povređena, jesu braća iz Laćarka kod Sremske Mitrovice. Oni se posle incidenta nalaze u bekstvu. 
 
Jedan od učesnika M. V. iz te grupe koja je napala policajca i čuvara Kazneno-popravnog zavoda u Sremskoj Mitrovici, je uhapšen. Kako ovaj list nezvanično saznaje, M. V. je već osuđivan za razna krivična dela, dok su i ostali akteri iz kriminogene sredine.
 
Napadači su policajca i zatvorskog čuvara udarali rukama i stolicama. Njih dvojica su zadobila rasekotine po licu i telu, nakon čega su nasilnici iz dva različita pištolja ispalili dva hica u njihovom pravcu. Od rikošeta povređeni su Vladimir i još dve devojke, koje su nakon ukazane lekarske pomoći puštene na kućno lečenje.
 
Ovo delo je kvalifikovano kao teško ubistvo u pokušaju.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.