Mladić ubio devojku na dočeku u Segedinu

Čeke Č. (29) iz sela Gunaroš kraj BačkeTopole ubio je svoju devojku Blanku Kemiveš koja je iz Čantavira, u Segedinu nakon dočeka Nove godine, javila je danas RTV Panon iz Subotice.
Mladić ubio devojku na dočeku u Segedinu
Foto: Pixabay
Oni su u Mađarsku otišli radi dočeka Nove godine, javila je ta televizija.  
 
Policija u Mađarskoj saopštila je da je nakon ubistva momak pokušao da izvrši samoubistvo.  
 
Prema za sada dostupnim podacima, osumnjičeni je ubio devojku 1. januara oko podne, nakon svađe u jednom stanu u Segedinu.  
 
On je potom pokušao da izvrši samoubistvo, ali je na kraju ipak pozvao hitnu pomoć koja je konstatovala smrt devojke, dok su njega odneli u bolnicu, posle čega mu je policija odredila pritvor zbog sumnje da je počinio ubistvo, javila je RTV Panon.
  • G

    04.01.2018 19:22
    @Тrt - veoma žalim što ovu državu delim sa društvenim i ljudskim otpadom kojem je ovo vrhunac intelektualnog stvaralaštva. Vojvodina i Srbija su se usrećile sa vama.
  • Тrt

    04.01.2018 18:42
    @G

    Pa nije svako jednom nogom u grobu a drugom u ludari kao ti:)))))))
  • G

    04.01.2018 14:56
    Dobro je da se šačica fašističkih vojvođanskih govana oglasila, neko bi pomislio da ste pomrli od mržnje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina