Vozila hitne pomoći za manje opštine u Vojvodini

Pokrajinska Vlada zadužila je Pokrajinski sekretarijat za zdravstvo da sprovede postupak javne nabavke 21 vozila hitne pomoći za najugroženije domove zdravlja u malim opštinama u Vojvodini koje nemaju vozila za prevoz pacijenata, bolnice i druge zdravstvene ustanove.
Vozila hitne pomoći za manje opštine u Vojvodini
Foto: 021.rs
Za realizaciju ovog projekta u pokrajinskom budžetu obezbeđeno je 100 miliona dinara.  
 
Sanitetska vozila će se nabaviti za 17 domova zdravlja, Institut za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine (Dečiju bolnicu), Klinički centar Vojvodine i dve opšte bolnice.
 
Podsetimo, nabavku ovih vozila hitne pomoći krajem prošle godine spomenuo je pokrajinski sekretar za zdravstvo Zoran Gojković kada je najavljivao šta je od investicija planirano za 2018, a kada su u pitanju zdravstvene ustanove u Vojvodini. Opširnije o svim planovima OVDE.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina