Bačka Palanka: Upali u porodičnu kuću, pretili nožem i pokrali vlasnike

D. G. (33), B. Z. (32) i N. M. (28) uhapšeni su nakon što su sinoć, kako sumnja policija, upali u jednu porodičnu kuću u Bačkoj Palanci i pretili vlasniku kuće nožem.
Bačka Palanka: Upali u porodičnu kuću, pretili nožem i pokrali vlasnike
Foto: 021.rs
Novosadska policija tereti trojicu muškaraca iz Bačke Palanke da su razvalili vrata na kući, potom vlasniku pretili da će ga iseći nožem, a potom iz kuće odneli televizor, mobilni telefon i 55.000 dinara.
 
Uhapšeni su u zajedničkoj akciji bačkopalanačke policije i interventne jedinice novosadske policije. Prilikom hapšenja je pronađen nož kojim su razbojnici pretili muškarcu. 
 
Policija je pronašla i ukradene stvari, koje su vraćene vlasnicima.
 
Sva trojica biće zadržana do 48 sati po odobrenju javnog tužioca, kome će biti dovedeni na saslušanje. 
  • gradjanin

    21.01.2018 18:52
    kriminal uz blagoslov
    Odgovorno tvrdim da je za porast kriminala kriva iskljucivo policija.Svez primer,juce popodne je supruga pozvala 192 da prijavi uznemiravanje njene majke,sluzbenik nije hteo da zabelezi prijavu i postupi po njoj,odrzao je lekciju kako supruga treba da zivi sa majkom i brine o njoj a na insistiranje da se predstavi odbio je, uz veoma drzak i nepristojan ton (snimak razgovora postoji).
    NN lice je lupalo na vratima bake u 5h ujutro i nasilno htelo da udje u stan, na cetvrtom spratu u bul.Cara Lazara. Baka je bila uplasena a stanari-komsije su reagovale i lice se udaljilo.Za sve to smo saznali i pokusali kao svaki normalan gradjani da prijavimo,ali policija nece da radi vec
    ceka da se krivicno delo desi i tek tada postupa.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".