Kikinda: Sberbanka traži stečaj "Toze Markovića"

Privredni sud u Zrenjaninu doneo je rešenje o pokretanju prethodnog stečajnog postupka nad preduzećem "Toza Marković" u Kikindi.
 Kikinda: Sberbanka traži stečaj "Toze Markovića"
Foto: Pixabay
Kako se u rešenju stečajnog sudije Ljiljane Popov navodi, postupak se sprovodi radi utvrđivanja razloga za pokretanje stečajnog postupka, koji je zatražila Sberbanka. 
 
Za privremenog stečajnog upravnika imenovan je Vasilije Jovanović iz Zrenjanina i određene su mere obezbeđenja. 
 
Sberbanka je predlog za pokretanje stečajnog postupka zatražila zbog nepostupanja fabrike po usvojenom Planu reorganizacije.
  • Topalovići

    15.02.2018 10:54
    Al su popravili stanje u Tozi i svom kućnom budžetu svaka im čast.
  • Gak

    13.02.2018 11:32
    Lopovluk
    Zao mi radnika koji tu klasiraju za 24000 a o ovim strucnjacima iz rukovodstva(Topalovicima) neznam sta reci a nezaplakati.
  • nikola

    12.02.2018 22:16
    pravda
    Imamo li mi policiju tuzilastvo...Pa ljudi otac i sin pokupovase nova kola stan itd.da nepricam o Beki sto dobi stan za stampu svi znaju o cemu se radi ovo je samo mali delic kako se hapalo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".