Otvoren nov račun za uplatu naknade za odvodnjavanje

JVP "Vode Vojvodine" je otvorilo novi račun za naknade za odvodnjavanje.
Otvoren nov račun za uplatu naknade za odvodnjavanje
Foto: 021.rs
Novi broj računa je 310 - 217731 - 24 NLB banka, poziv na broj ostaje isti, a primalac je JVP "Vode Vojvodine". Račun je namenjen za uplate naknade za odvodnjavanje od fizičkih lica za 2008, 2009. i 2010. godinu.
 
Kako navode iz ovog preduzeća, obveznici neće trpeti nikakve posledice ukoliko zbog gašenja starog i otvaranja novog računa nisu na vreme izmirili svoje obaveze
 
Podsećamo da je stari račun ugašen zbog novog Zakona o vodama i prenosa nadležnosti utvrđivanja i naplate naknade za odvodnjavanje od fizičkih lica, sa Poreske uprave na javna vodoprivredna preduzeća.
  • stevan

    08.05.2018 05:19
    odvodnjavanje
    u zakonu o odvodnjavanju član 170 tačka 3 piše : stambenog objekta, izuzev ako je odvođenje voda uređeno sistemom atmosferske kanalizacije. a mi dobijamo da platimo odvodnjavanje iako smo vezani za kanalizaciju i plačavo vodovodu i u porezu na imovinu plačamo to što u ulici ima kanalizacija ,gas ,struja itd. uzimanje od građana nikad dosta...
  • Veronika

    25.02.2018 20:41
    Nezasiti, preselo im...
    Dimničarina za objekte bez dimnjaka, dezinsektizacija koja se ne obavlja, naplaćivanje izgubljenih!!! KW za grejanje i pored skupo plaćenih merača, taksa za navodnjavanje koja se naplaćuje za parcele koje nisu priključene na sistem za navodnjavanje... Toliko su novca nakrali da je to sramotno...ali nikada dosta. Nadam se da im na sledećim izbora ni zamenjivanje džakova neče pomoći.
  • Nensi

    24.02.2018 00:19
    odvodnjavanje
    Naknada za odvodnjavanje za 2008, 2009 i 2010 godinu. Boze, oprosti im, oni stvarno neznaju sta rade.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina