Sombor: Komunalci i inspekcija kreću u obilazak naselja

Komunalna policija i inspekcija vršiće nadzor u svim naseljima opštine Sombor, poručuju u gradskoj upravi.
Sombor: Komunalci i inspekcija kreću u obilazak naselja
Foto: 021.rs
Već tokom marta, lica ovlašćena za inspekcijski nadzor posetiće sva somborska sela i građani će imati priliku da na licu mesta, neposredno, komunalnim policajcima ukažu na komunalne probleme u svom selu.
 
Odeljenje inspekcije poziva građane svih somborskih sela da prijave sa kojim komunalnim problemima se suočavaju, bilo da su u pitanju problemi koji se odnose na korišćenje i održavanje javnih i zelenih površina, zauzeće javnih površina ili odvođenje atmosferskih voda, zatrpavanje atmosferskih kanala, problemi oko iznošenja smeća ili divljih deponija, ruševnih objekata i drugih problema.
 
Uočene probleme građani mogu prijaviti u svojoj mesnoj zajednici (lično, putem telefona, pisanim putem ili putem elektronske pošte), ovlašćenim licima za vreme njihovog boravka u selu, kao i Odeljenju inspekcije i komunalne policije pisanim putem.
  • Vidi M.

    04.03.2018 13:33
    Šta je ovo?
    Pa ovo su NS komunalni manekeni- grebatori, a ne SO?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina