VIDEO: Gradonačelnik Subotice svečano pustio u rad novi sistem za klimu u Hali sportova

Gradonačelnik Subotice Bogdan Laban, član Gradskog veća zadužen za oblast sporta i omladine Nemanja Simović i direktor JKP "Stadion" Robert Tot, pustili su u rad novi sistem za klimatizaciju u Hali sportova.

TV Subotica podseća da je Hala sportova izgrađena pre više od pet decenija i da se toliko dugo čekalo na klimatizaciju.

Gradonačelnik Subotice, Bogdan Laban, izrazio je zadovoljstvo što je projekat ostvaren, kako bi u tom gradu u budućnosti mogla da se organizuju značajna svetska i evropska takmičenja.

Radovi su trajali oko četiri meseca, a prema rečima izvođača, odstupilo se od prvobitne koncepcije, pa su u sistem ugrađene toplotne pumpe koje će omogućiti hlađenje leti, a grejanje u prelaznim periodima, a koje bi trebalo da umanji troškove za oko 50 odsto. 

Nakon reflektora na stadionu i postavljanja balona na bazenu "Dudova šuma", kao i klimatizacije Hale, rukovodstvo grada je najavilo da tu neće stati: rešiće se i drugi važni projekti koji se tiču sportske infrastrukture, a sledeći su na redu atletska staza i sportski tereni na Paliću. 

  • Jedan covek

    08.03.2018 15:01
    Veliki brat sve zna
    Neka se on zahvalio NJEMU, pa da oN nije dao inicijativu, ko bi zivi znao da nema klime u toj hali!!!!cccc
  • jaca

    08.03.2018 10:22
    Mesate babe i zabe. Slazem se da politicari prave performanse i kad treba i kad ne treba ali ovo je vredna investicija. Ovde je postavljen kompletan sistem klimatizacije u hali sportova. Kosta preko 20 miliona dinara.
  • djordje

    08.03.2018 09:48
    Vrednost investicije je 24 miliona dinara . Pa zar to nije dovoljno da bi se medijski ispratilo?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".