Telo nepoznate žene pronađeno kod Krčedinske ade

Beživotno telo za sada nepoznate žene nađeno je kod Krčedinske ade na Dunavu, koja se nalazi u blizini mosta kod Beške.
Telo nepoznate žene pronađeno kod Krčedinske ade
Foto: 021.rs
Identitet žene biće utvrđen obdukcijom.
 
Policija je proteklih dana u Dunavu i na obalama tražila dve žene, piše Blic.
 
Tragalo se za bugarskom državljankom Verom Marinov Ivanovom (38) koja je skočila u Dunavu sa mosta kod Beške prošlog utorka, od kada joj se gubi svaki trag.
 
Ona je pre tri dana, vozeći preko mosta dok je u kolima bila njena majka, više puta udarila u ogradu mosta, nakon čega je izašla iz automobila i skočila sa ograde mosta.
 
Traga se i za Marijanom Grahovac, nastavnicom iz Novog Sada koje se pod još nerazjašnjenim okolnostima našla u Dunavu u noći 23. februara.
 
Njen suprug Zoran pozvao je policiju i rekao kako je nakon svađe žena skočila sa mosta, da bi iste večeri bio uhapšen pod sumnjom da je ubio ženu gurnuvši je sa mosta. Ni njeno telo do sada nije nađeno.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.