Medicinska sestra ubila muža cijanidom u subotičkoj bolnici?

Subotička policija uhapsila je I.Š. (56) iz Horgoša zbog sumnje da je ubila supruga.
Medicinska sestra ubila muža cijanidom u subotičkoj bolnici?
Foto: Pixabay
Ona se tereti da je prošlog meseca svom suprugu, koji se nalazio u bolnici gde mu je medicinsko osoblje pružalo pomoć, ubrizgala cijanid, nakon čega je on preminuo, navodi se u saopštenju Policijske uprave Subotica.
 
Ženi je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedena Višem javnom tužilaštvu u Subotici.
 
Sumnjiva smrt pacijenta na hitnom prijemu u dogodila se 19. februara u večernjim časovima. Kako prenose mediji, dok mu je pružana medicinska pomoć, njegova supruga, inače medicinska sestra na Odeljenju ginekologije, ušla je u prostoriju gde se on nalazio i dala mu injekciju. Šta se nalazilo u špricu nije se znalo do juče, kada su stigli nalazi obdukcije.
 
U Opštoj bolnici niko nije želeo da za sada komentariše ovaj slučaj.
  • Jasmins

    12.03.2018 06:22
    Diploma
    J'... la je diploma!
  • xy

    11.03.2018 08:44
    gde je nabavila cijanid ?
  • Vule

    10.03.2018 19:38
    Strasno
    Koji je po redu ove godine?
    Dokle ce da se trpi nasilje u porodici, a da nadlezni ne reaguju

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".