Prikupljanje krvi od ponedeljka u više mesta u Vojvodini

Mobilne ekipe Zavoda za transfuziju krvi Vojvodine od ponedeljka, 12. marta obilaze naselja po Vojvodini.
U ponedeljak mobilna ekipa će prikupljati krv u Inđiji u prostorijama Crvenog krsta od 8 do 12 i od 14 do 18 časova.
 
Mobilne ekipe će u utorak prikupljati krv u Maradiku u osnovnoj školi od 8 do 10 časova i u Čortanovcima u osnovnoj školi od 10:30 do 11:30 časova. 
 
Ekipa će u sredu raditi u Bačkoj Palanci u prostorijama Crvenog Krsta od 8 do 12 i od 14 do 18 časova. 
 
Mobina ekipa će u petak prikupljati krv u Bačkom Gradištu u Mesnoj zajednici od 8 do 10 časova. Druga ekipa biće u Bajši u Mesnoj zajednici od 8 do 9:30 i u Gunarošu u Seoskom domu, od 10 do 11:30 časova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".