FOTO: Otkrivena laboratorija za uzgoj skanka, uhapšena četvorica Karlovčana

Policija je u Inđiji otkrila laboratoriju za uzgoj skanka, zaplenila oko 80 kilograma te droge i uhapsila pet osoba.
Uhapšeni su M.Š. (1988), N.J. (1990), O.R. (1990) i Ž.M. (1977), svi iz Sremskih Karlovaca, kao i B.S. (1977) iz Pećinaca, dok se za još jednim osumnjičenim intenzivno traga. 
 
"Sumnja se da su se članovi ove organizovane kriminalne grupe u dužem vremenskom periodu bavili proizvodnjom i prodajom skanka", saopštio je MUP. 
 
 
Policija je prilikom pretresa kuće jednog od osumnjičenih u Inđiji u podrumskim prostorijama pronašla savremeno opremljenu laboratoriju za uzgoj skanka u veštačkim uslovima, a uhapšeni su zatečeni u toku branja i pakovanja droge. Sinhronizovanim pretresima na više adresa, zaplenjeno je oko 80 kilograma skanka, pištolj "magnum 357" sa 49 metaka i dva luksuzna automobila. 
 
Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Tužilaštvu za organizovani kriminal.
 
  • Mastodont

    18.03.2018 14:27
    Marino Milkic

    Pa kad ti se tamo sviđa, što si emigrirao ovde, a ne u Saudijsku Arabiju?

    Oni tamo kakvi su zatucani jedva čekaju još jednu budalu koja misli da im deca umiru od skanka, a ne zato što su ih vaspitale budale.
  • Mali djura

    14.03.2018 17:51
    Legalizacija Mare I resi se problem , a drzava zaradi
  • @Marino Milkic

    14.03.2018 09:30
    promašio si poentu
    Poenta nije da se oni otarase dilera, poenta je da se otarase kvalitetne konkurenije.
    Ovde DB valja lošu Albansku travu već 30 godina a kada se neko slučajno upusti u proizvodnju kvalitetnije robe odmah im je konkurencija koju treba skršiti. Šta misliš kako su ih našli? Samo provere ko ne uzima njihov proizvod i nađu izvor...
    Da je lepo marihuana legalna država bi se preporodila od poreza ali tačno se zna kojim strukturama ne odgovara ovo. Ništa nije lošija od alkohola, koji je btw legalan, čak može i medicinsku upotrebu da ima, samo što je za razliku od alkohola nelegalna jer se nekolicina izuzetno bogati njenom trgovimnom.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.