Pančevo: Dve osobe poginule u udesu

Dve osobe su poginule, a jedna je zadobila teške povrede opasne po život, u saobraćajnom udesu koji sinoć oko 23 časa dogodio u Pančevu, na putu od Crepaje ka Skrobari.
Pančevo: Dve osobe poginule u udesu
Foto: 021.rs
Poginuli su 42-ogodišnji P.S. iz Kačareva i 52-ogodišnja K.D. iz Beograda.
 
Iz Osnovnog tužilaštva u Pančevu kažu da se nesreća dogodila kada je "fiat" beogradskih registracija, koji se kretao ka naselju Skrobara, sleteo s puta u desnu stranu.
 
"Fiatom" je upravljao 68-ogodišnji V.A. iz Beograda koji je zbog životne ugroženosti posle ukazivanja pomoći u Pančevu prebačen u Urgentni centar.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.