Vrbas: U subotu odnošenje kabastog otpada

Radnici PJ "Čistoća" u Vrbasu odnosiće kabasti otpad u subotu, 21. aprila.
Meštani Vrbasa kabaste stvari mogu da ostave ispred svojih kuća tog dana rano ujutro. U JKP "Komunalac" podsećaju da ovu akciju tradicionalno organizuju u prolećnom i jesenjem periodu.
 
"Pod kabastim stvarima podrazumevamo delove starog nameštaja, belu tehniku, auto gume, tvrdu plastiku, staklenu ambalažu, kao i manje količine biljnog otpada. Bitno je naglasiti da životinjski i građevinski otpad nećemo odnositi, jer za to nemamo mogućnosti", kazao je poslovođa "Čistoće" Mladen Pavlović
 
Kako kaže Pavlović, građani Vrbasa imaju visoku ekološku svest i pripremljeni dočekuju akciju.
 
"Retki su primeri da naši sugrađani iznesu stvari koje mi nismo u mogućnosti da odvezemo. Na proleće sakupimo mnogo manje otpada u odnosu na jesenje akcije. Građani su savesni, jer nas pozivaju u toku godine kako bi se blagovremeno pripremili za akciju i počeli sa prikupljanjem otpada", objašnjava Pavlović.
 
Količine prikupljenog otpada stalno variraju, a građani najčešće iznose stari nameštaj i belu tehniku. 
  • gde je kod nas

    16.04.2018 11:44
    a u NS?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina