Prikupljanje krvi od ponedeljka u više mesta u Vojvodini

Mobilne ekipe Zavoda za transfuziju krvi Vojvodine od ponedeljka, 23. aprila obilaze naselja po Vojvodini.
Prikupljanje krvi od ponedeljka u više mesta u Vojvodini
Foto: Pixabay
Mobilna ekipa će u ponedeljak prikupljati krv u Obrovcu u Zdravstvenoj stanici od 8 do 10 časova i u Tovariševu u Mesnoj zajednici od 10:30 do 12 časova. Druga ekipa radiće u kompaniji Vega IT od 8 do 10 časova i u GSP-u od 11 do 13 časova.
 
U utorak će mobilna ekipa biti u Đurđevu u Mesnoj zajednici od 8 do 10:30 časova.
 
Ekipe će u sredu raditi u Despotovu u Biblioteci od 8 do 10 časova i u Pivnicama u Vatrogasnom domu od 8 do 10 časova. U Sudu, zaposleni će moći da daju krv od 9 do 12 časova.
 
Akcije dobrovoljnog davanja krvi održaće se u četvrtak u Bođanima u Lovačkom domu od 8 do 10 časova i u Vajskoj u osnovnoj školi od 10:30 do 12:30 časova. U Vrbasu, ekipa će raditi u prostorijama Crvenog krsta od 8 do 11 časova.
 
Mobilna ekipa u petak će prikupljati krv na Prirodno-matematičkom fakultetu od 9 do 13 časova.
  • Ja

    21.04.2018 22:30
    Ako sam dobro shvatio - krimosi se rokaju po ulicama pa kad krvare eto ih na transfuziji.

    Za dž.

    A običnom narodu kad zafali.... ybg, apel....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.