Kikinda: Počela izgradnja stanova za izbeglice iz Hrvatske i BiH

Izgradnja 25 stanova za izbeglice iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine počela je u Kikindi.
Reč je o Potprojektu 2 koji je vredan više od 13 miliona evra i obuhvata izgradnju 200 stanova u devet jedinica lokalne samouprave, 120 montažnih kuća, kupovinu 250 seoskih kuća i dodelu 330 paketa građevinskog materijala.
 
Stanove će korisnici dobiti u zakup, sa mogućnošću otkupa posle šest meseci po povlašćenim cenama prema Zakonu o izbeglicama.
  • Novosadjanka

    23.04.2018 14:47
    Dokle
    Pa mislim dokle izbeglice??? Dokle status izbeglica?? Od kad znam za sebe priča se o njima, a ovde naši državljani imaju manja prava od njih!!!
  • B

    23.04.2018 10:32
    Pranje para
    Prethodni komentatori su sve vec rekli o tome ko gradi i za koga, a ja samo da dodam da je u pitanju nevidjeno pranje para.
    Gradi se u Kikindi, polumrtvom gradu gde se ne prodaju kuce, vec citave ulice. Od coska do coska, sve su kuce na prodaju, a cene su smesne. U selima oko Kikinde su cene jos nize.
    Da neko stvarno zeli da pomogne izbeglicama koje su u tom statusuvi 23 godine posle rata, kupio bi za pare za koje ce napraviti zgradu ne 25, nego bar 50 kuca.
    Klasicno pranje para.
  • Bob

    23.04.2018 09:47
    Dokle good glasaju za AV bice I stanova , kuca para a ostali su ' tupavi' kako kaze mili vodja

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina