Subotica: Bogat program prvomajskog uranka na Paliću

Proslava Prvog maja na Paliću ove godine počinje 28. aprila i trajaće sve do 2. maja.

Kako navodi TV Subotica, uz raznovrsnu gastronomsku ponudu i nezaobilzni luna park, program je ove godine obogaćen i novim aktivnostima – turnirom u odbojci na pesku, kao i takmičenjem u bacanju frizbija.

Neće izostati ni koncerti – 29. aprila nastupa hor Viva vox, a sledećeg dana Saša Matić.

Tokom prvomajskih praznika, Zoo vrt će raditi produženo – od 8 do 20 časova svih pet dana, dok će cena ulaznice biti nepromenjena – 250 dinara za odrasle i besplatna za decu do sedam godina. Kako najavljuju iz Zoo vrta, posetioce očekuje bogat kulturni i zabavni program – od javnog hranjenja životinja, do predstava za decu.

Iz Jedriličarskog kluba najavljuju održavanje dve značajne regate.

Tokom prvomajskog uranka, biće obezbeđena i vatrogasna i hitna pomoć, koje će biti stacionirane na parkingu kod Male gostione. Sve informacije o manifestaciji, turisti će moći da dobiju u Turističkom informativnom centru, kao i na info pultu preduzeća "Park Palić".

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.