Za ribnjake u Vojvodini 20 miliona dinara

Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu raspisao je konkurs za rekonstrukciju postojećih i podizanje novih ribnjaka na teritoriji Vojvodine za šta je obezbeđeno 20 miliona dinara.
Za ribnjake u Vojvodini 20 miliona dinara
Foto: Pixabay
Pokrajina sufinansira 50 odsto vrednosti posla, a novac je namenjen za čišćenja terena, izgradnju nasipa, prevoz iskopanog materijala na najbližu deponiju...
 
Privredna društva i zemljoradničke zadruge novac mogu da dobiju za ribnjake koji se nalaze na površini ne manjoj od jednog hektara i ne većoj od 50 hektara.
 
Za rekonstrukciju, koja se odnosi na zemljane radove na ribnjaku, korisnik može dobiti maksimalno 500.000 dinara po hektaru, dok je najviši iznos za podizanje novih ribnjaka 800.000 dinara po hektaru.
 
Konkurs za dodelu bespovratnih sredstava otvoren je do utroška planiranog budžeta, zaključno sa 15. septembrom ove godine.
  • Jankovic slobodan

    27.04.2018 08:08
    Verovatno ce bespovratna sredstva dobiti clanovi sns pa procenat u zajednicku kasu , vec vidjeno.
  • Boki

    27.04.2018 07:39
    U Kovilju od sinoc rade mreze u tri smene!!!!Brzo ste presli sa reci na dela sa tim rekonstrukcijama!
  • mille

    26.04.2018 20:21
    A za ribokradice u Kovilju????

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".