Zrenjanin: Od nekada ugledne firme ostali samo natpis i neisplaćene plate

Od nekadašnje ugledne zrenjaninske trgovinske firme "Gvožđar" ostali su još jedino natpisi koje nema ko da skine i neisplaćene plate radnicima.

Portal zrenjaninski.com piše da se za neisplaćene plate moraju pobrinuti radnici sami, koji ovih dana skupljaju dokumentaciju za sud, dok o zgradi u centru niko ne brine.

Kako navodi ovaj portal, zgrada u glavnoj gradskoj ulici u mešovitoj je svojini. Poslovni prostor u vlasništvu je privatnog lica, a stanovi iznad u katastru se vode kao imovina republike.

O ovoj zgradi niko ne vodi računa. Već godinama prostor je zapušten i ruiniran, a od pre nekoliko dana potpuno "transparentan". Neko je razbio i izlog pa se "raskošna" unutrašnjost pokazala u punom sjaju.

  • Gargamel

    07.05.2018 22:12
    Ne stize bog i sudbina nikog od zlikovaca i lopova nego im je sve bolje i bolje a nama sve gore i gore. Njihova deca ce biti ugledni biznismeni a deca ostalih (ako ih bude bilo) bice njihovi cobani koje ce na Pinku sin ZM uciti propisima kako se prelazi pesacki uz pesmu dece koja su vanbracno zaceta u Farmi. A nas nece biti. I to je velika istina i tuzna - ovde je sve propalo i otislo dodja*ola.
  • Jaja

    07.05.2018 19:39
    @Aradjanka
    Umrece oni isto kad i ti, a mislim da su vece sanse da ce duze ziveti...

    Njihova deca ce uzivati i ziveti bezbrizno. Nece nista raditi ceo zivot i niko ih nece progoniti zbog grehova njihove poroduce...

    Mislim da takav stav (da ce ih bog kazniti, da ce ih sustici nesto...) omogucava ovakvim ljudima da prodju nekaznjeno...
  • VladaN

    07.05.2018 19:28
    Aleksandar Vlahovic..
    ..i njegov model privatizacije sve sa Agencijom preko svih ostalih lesinara i baraba koji su sada mahom tzv. Nosioci krupnog kapitala. Svi do ove poslednje Vuciceve garniture su za zatvor. Ako ima Boga to će i doživeti. Banda.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina