Pančevo: Od grada ove godine 58,7 miliona za auto-moto sport

Grad Pančevo će za sufinasiranej projekata u sportu dati više od 250 miliona dinara.
Pančevo: Od grada ove godine 58,7 miliona za auto-moto sport
Foto: Pixabay

Apsolutni šampion za sufinansiranje iz gradskog budžeta i ove godine  je auto-moto sport, navodi 013info.rs, U konkursnoj liniji za programe i projekte od posebnog značaja za Grad Pančevo od ukupno 78 miliona dinara, Auto sportski klub “GEB TIM” iz Pančeva dobio je 58,7 miliona dinara. Ovaj novac namenjen je za “pripreme za takmičenje u FIA WTCR svetskom automobilskom šampionatu”. Preostalih 19,3 miliona dinara po ovoj konkursnoj liniji opredeljeno je za Sportski savez Pančeva.

U ovogodišnjoj raspodeli u vrh gradskog sufinansiranja plasirala su se još četiri kluba. Učestvujući po više konkursnih linija FK “Dinamo 1945” izborio se za gradsko sufinansiranje od ukupno 30 miliona dinara, RK “Dinamo” dostigao je ukupnih 28 miliona, a KK “Tamiš” ostvario rezultat veći od 22 miliona dinara dok je FK Železničar izborio 12 miliona dinara.

Priključak za apsolutnu kategoriju kada je o gradskom sufinansiranju reč ostvario je Karate klub “Dinamo” sa 5,7 miliona dinara.

  • PetarPP

    18.05.2018 21:36
    Duca
    Što ne piše da novac ide "najboljem srpskom automobilisti". Kad si u stranci može država da ti kupuje i supersportske automobile pa da budeš i najbolji. A mi decu lečimo sms-om preko prisvojene sada privatne šapić fondacije.
    Svaka afera nadmaši sve prethodne, obrazi ko đonovi.
    Za to ste glasali i vi koji niste glasali.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.