Prikupljanje krvi od ponedeljka u više mesta u Vojvodini

Mobilne ekipe Zavoda za transfuziju krvi Vojvodine od ponedeljka, 21. maja, obilaziće naselja po Vojvodini.
Prikupljanje krvi od ponedeljka u više mesta u Vojvodini
Foto: Pixabay
Mobilne ekipe će u ponedeljak prikupljati krv u zgradi opštine u Titelu, od 8 do 11 časova i u prostorijama KUD-a u Čurugu, od 8 do 12 časova.
 
U utorak mobilna ekipa će biti u prostorijama Crvenog krsta u Kikindi, od 9 do 12 časova. Druga ekipa biče u Biblioteci u Žablju, od 8 do 11 časova.
 
Ekipa Zavoda za transfuziju će u sredu raditi na Fakultetu tehničkih nauka od 9 do 13 časova.
 
Akcije dobrovoljnog davanja krvi u četvrtak će se održati u NIS-u od 9 do 12 časova i u Zrenjaninu u prostorijama Crvenog krsta od 8:30 do 12 časova.
 
Mobilna ekipa u petak će prikupljati krv u Savinom Selu u Ambulanti od 8 do 9 časova, a zatim u Kucuri u Mesnoj zajednici od 9:30 do 11:30 časova. Druga ekipa biće u Irigu u prostorijama Crvenog krsta od 8 do 10 časova i u Vrdniku u Gradskoj kući Kasini od 10:45 do 12 časova.
  • Toma

    20.05.2018 18:26
    0+
    Zašto zavod za transfuziju krvi ne radi i subotom? Barem pre podne. Ili petak do 18.00? Ja sam privatnik i ja ne mogu sam sebi da dam slobodan radni dan, a ja bih ipak nakon davanja pola litre krvi malo odmorio i ne bih se usudio da radim sutradan.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina