SRS: Vlast u Sremskim Karlovcima dala milion i po dinara za restorane

Srpska radikalna stranka je zatražila da vlast u Sremskim Karlovcima objasni visoke troškove ishrane u restoranima na račun budžeta.
SRS: Vlast u Sremskim Karlovcima dala milion i po dinara za restorane
Foto: 021.rs

Radikali podsećaju da je, kako navode, "naprednjačka vlast" 17. jula prošle godine sklopila tri ugovora o "uslugama restorana" i to za riblje specijalitete po ceni od 360 hiljada, za domaću kuhinju od 720 hiljada i za ketering od 360 hiljada. Ova stranka navodi da su na skupštini opštine tražili da im se dostave kopije restoranskih faktura i spiskovi onih koje vlast vodi na ručkove i večere, ali da vlast to nije dostavila.

"Kada smo prvi put postavili pitanje ogromnih restoranskih troškova čelnih ljudi opštine, jedna visoka funkcionera je od besa skočila sa stolice i počela da viče. Ubrzo potom, nekoliko ljutih, ogorčenih i rezigniranih naprednjačkih odbornika nas je informisalo da je predsednik opštine jednu večeru u jednom karlovačkom restoranu platio 92 hiljade, a u jednom takođe lokalnom 150 hiljada", navode u SRS i dodaju i da na pitanja o ova dva ceha u restoraniam niko iz opštine Sremski Karlovci nije dogovorio.

Oni u saopštenju pozivaju vlast da se oglasi i objasni visoke troškove u restoranima.

  • Lenka

    30.05.2018 00:26
    Oj, Karlovci, mesto moje drago
    Prvo moram za komentare da kažem da su vrlo inspirativni. Neko je sebi dozvolio da kaže „fuj odvratnog li mesta“, za Sremske Karlovce i to zbog ovakvog nakaradnog teksta, punog neistina. Zatim, Radikali u Karlovcima, nikada nisu bili na vlasti. Odatle ovakav tekst, iz pera isfrustriranog, radikalskog vođe u Karlovcima, Dragana Trišića. Trišić jedino može da se pohvali, ako je to za hvalu, da je odlična kopija, u svakom smislu, svog velikog vojvode Vojislava Šešelja. Opasno je sklon iznošenju laži i svadljivim tonovima. Prema tome, znajući dobro ko je Dragan Trišić, istinitost ovog teksta dovodim u pitanje.
  • Domacin

    29.05.2018 23:47
    Ishrana
    A šta je sa stranim delegaciama koje su obišle naše Karlovce? Je li trebalo da ih ostavimo gladne ili da im udelimo suvu kiflu?
  • Novosadjanka

    24.05.2018 16:29
    Oj Karlovci
    Fuj odvratnog li mesta! Gradjani su jedva cekali da im ovi dodju (koliko se secam) jer je prethodni gradonacelnik bio po njima katastrofa a sta je sad?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina