Dobrovoljno davanje krvi od ponedeljka u više mesta u Vojvodini

Mobilne ekipe Zavoda za transfuziju krvi Vojvodine od ponedeljka, 28. maja, ponovo su na terenu.
Dobrovoljno davanje krvi od ponedeljka u više mesta u Vojvodini
Foto: Pixabay
Mobilna ekipa će u ponedeljak prikupljati krv u Vršcu, u mesnoj zajednici Živa Jovanović od devet do 12 časova.
 
Ekipa će u u utorak biti u Futogu u prostorijama KIC-a od osam do 10 časova, a zatim u GSP-u od 11 do 13 časova. Druga ekipa biće u Studentskom domu Evropa od devet do 11 časova.
 
Mobilna ekipa će u sredu biti na Akademiji umetnosti u Novom Sadu od 8:30 do 10:30, a potom na Ekonomskom fakultetu od 11 do 13 časova. Druga ekipa radiće u Inđiji u Domu zdravlja od 16 do 19 časova.
 
Akcije dobrovoljnog davanja krvi održaće se u četvrtak u Bačkom Petrovcu u prostorijama Crvenog krsta od osam do 11:30 časova i u Sremskoj Mitrovici, takođe u prostorijama Crvenog krsta od 8:30 do 11:30 časova.
 
Mobilne ekipe prikupljaće krv u petak u Zrenjaninu (Crveni krst) od 8:30 do 12 časova, u Čestereku u Mesnoj zajednici od devet do 10 časova i u Međi u osnovnoj školi od 10:45 do 12 časova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".