Bačka Topola: Ideja da se izgrade molovi za osobe sa invaliditetom na jezeru

Ekološko udruženje ribolovaca jezera Bačka Topola želi da izgradi nekoliko molova koji će imati pristupačne prilaze za osobe sa invaliditetom.
Kako prenosi TV Subotica, u Udruženju apeluju na ljude dobre volje da im pomognu u realizaciji ovog projekta.
 
Prema rečima predsednika Ekološkog udruženja ribolovaca Mileta Antunovića, ideja je da se na južnoj strani jezera u Bačkoj Topoli naprave dva mola za osobe sa invaliditetom. Problem je, kaže, u nedostatku sredstava, pa poziva građane da pomognu koliko mogu.
 
Radnu snagu bi činili volonteri i članovi Udruženja. Ipak, u ovom projektu očekuju i druge vrste podrške, jer kako kaže, mnogi podržavaju ovu ideju koja bi značila, kako onima kojima je namenjena, tako i lokalnom stanovništvu.
 
Ekološko udruženje ribolovaca jezera Bačka Topola osnovano je 2013. godine, a osim izgradnje molova, u budućnosti je u planu "poribljavanje" jezera, zbog ugroženog ribljeg fonda.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina