Zrenjanin: "Smenjivanje direktora Vodovoda prva velika pobeda opozicije"

Narodna stranka u Zrenjaninu saopštila je da je Skupština Zrenjanina smenila direktora JKP "Vodovod i kanalizacija" Ivana Devića, posle zahteva opozicije i pokretanja akcija za njegovo smenjivanje.
Narodna stranka pokrenula je s drugim opozicionim partijama okupljenim u Građanskoj inicijativi "Zajedno za vodu" inicijativu za smenjivanje Devića.
 
"Ovo je naša prva velika pobeda u Zrenjaninu. Nastavićemo borbu za sve dok građani ne budu mogli da piju ispravnu vodu iz svojih česmi u svojim domovima", izjavila je poverenica Narodne stranke za Zrenjanin Nataša Velemir.
 
Ona je najavila i akcije za rešavanje problema kafilerije, obilaznice oko Zrenjanina, kao i pokretanje peticija za ukidanje privatnih izvršitelja.
 
Odbornici Skupštine grada Zrenjanina su na današnjoj sednici lokalnog parlamenta, većinom glasova, razrešili Ivana Devića dužnosti direktora Javnog komunalnog preduzeća „Vodovod i kanalizacija“.
 
Predlog rešenja o razrešenju direktora JKP „Vodovod i kanalizacija“ dostavljen je u toku sednice, a za vreme zasedanja stigla je i pisana ostavka Ivana Devića, u kojoj je, kako je rekao predsednik Skupštine grada Oliver Mitrović, naveo da ostavku podnosi iz ličnih razloga.
 
Za v.d. direktora JKP „Vodovod i kanalizacija“ imenovan je diplomirani ekonomista Predrag Bodiroga, dosadašnji izvršni direktor u ovom komunalnom preduzeću.
  • Smena je jaka pobeda

    16.06.2018 07:58
    15 godina nemaju vodu
    Umesto da je napunjen zatvor.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina