Inđija: Naručio vodu u kafiću, dobio otrovno sredstvo za mašinsko pranje posuđa

"Gazirana voda", koju je popio V. V. iz Stare Pazove u jednom od mnogobrojnih kafića u Inđiji, mogla ga je koštati života.
Inđija: Naručio vodu u kafiću, dobio otrovno sredstvo za mašinsko pranje posuđa
Foto: Pixabay
Kako prenosi "Dnevnik", tečnost koja je bila u flaši vode koja je tom čoveku poslužena izuzetno je otrovna, pokazale su analize. Nakon što su nesrećnom čoveku pružili prvu pomoć, lekari Doma zdravlja u Inđiji odmah su ga prebacili na toksikologiju na Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu.
 
V. V. je, u međuveremenu, u stabilnom stanju otpušten kući s propisanom terapijom. On je u ponedeljak seo u jedan kafić u Inđiji s decom da bi se osvežio. Naručio je mineralnu vodu i popio tečnost kojom je poslužen. Međutim, posle nekoliko trenutaka osetio je tegobe i počeo je da kašlje.
 
Utvrđeno je da je u flaši gazirane vode, kojom je mušterija poslužena, bila tečnost za mašinsko pranje posuđa. Kako se pretpostavlja, neko od osoblja je nasuo tečnost za mašinsko pranje posuđa u flaširanu ambalažu mineralne vode i stavio je u frižider. Konobar je verovatno slučajno uzeo tu flašu i "poslužio" goste.
 
O nemilom slučaju je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo u Staroj Pazovi, koje je naložilo da se uzmu izjave od oštećenih i zaposlenih u inđijskom kafiću. Trebalo bi da se ispita kako je došlo do toga da se V. V. otruje.
  • M.

    18.06.2018 18:42
    Sad niko neće smeti da sedne ni u jedan inđijski kafić... bolje da ste napisali o kom se kafiću radi.
  • Армаггедон

    17.06.2018 10:18
    Да ли је ово могуће?
  • Mile

    17.06.2018 07:11
    @W bu
    A ja se ponado da smo u zlatnom dobu a mi u Bangladešu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".