Zrenjanin: Obeležavanje pola veka kultnog stripa "Zagor"

Događajem "Zagor iz našeg sokaka" u petak, 29. juna, održaće se niz događaja povodom pola veka od izlaska prvog broja poznatog stripa "Zagor".
Događaj organizuju Gradska biblioteka "Žarko Zrenjanin" i Narodni muzej u Zrenjanin, gde će se održati i programi tog dana.
 
Prvi događaj je "Live art" radionica, koju će voditi strip crtač iz Sombora Miodrag Ivanović Mikica. Nakon toga će se u Malom salonu Narodnog muzeja Zrenjanin otvoriti izložba crteža strip autora iz nekadašnje Jugoslavije.
 
Zainteresovani će imati priliku da prisustvuju panel diskusiji na kojoj učestvuju Bane Kerac, Aleksandar Đukanović, Zoran Stefanović, Dušan Mladenović i Nikola Dragomirović.
 
Radionica počinje u 16.30 časova, otvaranje izložbe je u 18 časova, a sat vremena kasnije počinje diskusija u Gradskoj narodnoj biblioteci.
  • Hm

    28.06.2018 06:59
    Ove stvari bi trebalo da su na TVu odmah posle vesti uveče umesto one bljuvotine koja jeste na bilo kom domaćem kanalu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".