Zrenjanin: Uhapšeni jer nisu obezbedili gradilište gde se utopio dečak

Zrenjaninska policija uhapsila je dve osobe zbog sumnje da nisu preduzeli sve potrebne mere na obezbeđenju gradilišta na peskari u Melencima, zbog čega se u maju utopio dečak (13).
Zrenjanin: Uhapšeni jer nisu obezbedili gradilište gde se utopio dečak
Foto: 021.rs
Uhapšeni V. M. i T. M. su odgovorna lica koja su ugovarala poslove za građevinsko preduzeće, a sumnja se da nisu poštovali Pravilnik o zaštiti na radu pri izvođenju radova.
 
Gradilište nije bilo obezbeđeno niti je bilo čuvarske službe koja bi sprečila ulaz osobama koje nisu angažovane na gradilištu i vozilima.
 
Policija je saopštila i da opasne zone nisu bile jasno obeležene odgovarajućim oznakama, niti ograđene signalnim trakama.
 
Uhapšeni su zbog sumnje da su izvršili krivično delo protiv opšte sigurnosti.
 
Dečak (13) se 31. maja ove godine utopio na veštačkom jezeru Peskara kod Melenaca. 
  • Devetar Cokulic

    05.07.2018 13:01
    Obrnimo uloge
    @321
    Zamislimo da je to bilo vase dete?
    Da li sad razmisljate drugacije ili vam je opet svjedno?
  • 321

    04.07.2018 21:07
    "Gradilište nije bilo obezbeđeno niti je bilo čuvarske službe koja bi sprečila ulaz osobama koje nisu angažovane na gradilištu i vozilima. Policija je saopštila i da opasne zone nisu bile jasno obeležene odgovarajućim oznakama, niti ograđene signalnim trakama."
    A ovo bi, kao, sprecilo tu decu da udju i da se tu kupaju, je li? E, ne bi, i to je fakat! Sram ih bilo sto maltretiraju tu dvojicu ljudi i njihove porodice!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".