Policija zaplenila 31 kilogram marihuane na autoputu Novi Sad-Beograd

Policija iz Sremske Mitrovice zaplenila je oko 31 kilogram marihuane i uhapsila Đ. Ć. (35) sa područja Novog Pazara, zbog sumnje da je počinio krivično delo proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

U saopštenju se navodi da je, prilikom redovne saobraćajne kontrole na naplatnoj rampi Stara Pazova na autoputu Beograd - Novi Sad, policija zaustavila kamion marke "mercedes", a vozač je policajcima na uvid dao dokumenta u koja je stavio novac.

Policajci su novac odbili, a pošto im je ponašanje vozača bilo sumnjivo obavili su detaljnu kontrolu kamiona i u pregradnom zidu kabine pronašli 30 kilograma i 907 grama marihuane u šest većih paketa obmotanih folijom.

Po nalogu tužioca, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti doveden na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Sremskoj Mitrovici.

  • ...

    07.07.2018 10:57
    ...
    ...a heroinu ni traga, nikad

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.