Inđija: Vozio pijan i bez vozačke, pa vređao saobraćajce koji su ga zaustavili

Policija u Inđiji uhapsila je 27-ogodišnjeg M.K. iz tog grada zbog vređanja policajaca.
Inđija: Vozio pijan i bez vozačke, pa vređao saobraćajce koji su ga zaustavili
Foto: 021.rs
Kako se navodi, on je osumnjičen da je upravljao automobilom beogradske registracije, bez položenog vozačkog ispita i u stanju teške alkoholisanosti, a da je pretio policajcima koji su ga zaustavili u kontroli saobraćaja i vređao ih.
 
Po nalogu nadležnog tužioca, njemu je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti doveden na saslušanje u Osnovno javno tužilaštvo u Staroj Pazovi.
  • wifi

    18.07.2018 06:56
    opet ste svi u pravu...
    kada se kaže vozio pijan, bez dozvole i još pretio. To je posledica, da li je neko pitao šta je razlog takvom ponašanju? Bolesno društvo bez sistema koji vodi računa o pojedincu.
  • Pawlle

    18.07.2018 06:29
    Kad izadje za 48 h taj dirkt postaje vuciceva desna ruka,direktor nekog javnog preduzeca,ministar poljnih poslova ili ambasador....
  • Nesa

    17.07.2018 23:38
    Krompir drzava
    Trebalo bi da se uskoro pobratimimo sa Centralnom Africkom Republikom takvi kakvi smo zasluzili smo posteno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".