Stara Pazova: Krali iz automobila stranih državljana

Policija iz Stare Pazove uhapsila je 43-ogodišnjeg I. S. (43) i 46-ogodišnjeg M. V. iz Kraljeva zbog dve teške krađe na auto-putu Beograd-Novi Sad.
Stara Pazova: Krali iz automobila stranih državljana
Foto: Pixabay
Oni se terete da su na parkingu benzinske pumpe na auto-putu Beograd-Novi Sad razbili stakla na automobilima dvojice stranih državljana i ukrali torbice u kojima su se nalazili novac, mobilni telefon, dokumenta i tablet računar.  
 
Osumnjičeni će nakon zadržavanja do 48 časova uz krivičnu prijavu biti dovedeni na saslušanje u Osnovno javno tužilaštvo u Staroj Pazovi.
  • Nece proci

    23.07.2018 18:23
    busi gume
    Brdjanska hajducija.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.