Uskoro tehnička dokumentacija za saobraćajnicu "Vojvođansko P"

Pokrajinska vlada je na današnjoj sednici zadužila Upravu za kapitalna ulaganja Vojvodine da sprovede javnu nabavku za izradu tehničke dokumentacije za izgradnju saobraćajnice "Vojvođansko P".
Uskoro tehnička dokumentacija za saobraćajnicu "Vojvođansko P"
Foto: 021.rs
Za ovaj posao izdvojeno je 536 miliona dinara.
 
Izrada planske i tehničke dokumentacije za projekat puta Novi Sad – Zrenjanin i Zrenjanin – Borča, realizuje se na osnovu Protokola o saradnji Pokrajinske vlade i Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture zaključenog u oktobru 2017. godine.
 
Takođe, Pokrajina je usvojila Izveštaj o izvršenju budžeta za prvih šest meseci ove godine.
 
Ukupno projektovan obim budžeta za 2018. iznosi 73,111 milijardi dinara. Ostvareni prihodi i primanja budžeta u prvoj polovini ove godine sa prenetim neutrošenim sredstvima iznose 38,126 milijardi dinara ili 52,15 odsto od ukupno projektovanog budžeta. Rashodi budžeta su izvršeni u iznosu od 28,073 milijarde dinara.
  • Dejan

    28.07.2018 12:30
    tunel
    Ja lepo pisao, namerno vuku sve za bgd, digli su ruke od relacihe Temisvar-ZR-NS- tunel Ruma i autoput ! Naravno od toga nece biti nista ! Zaobilaze Ns i idu na juzni banat a tu je regijon bgd, kraj price
  • aero casper

    25.07.2018 23:27
    tako je
    ostavite apatin, sombor, kikindu i ostale gradiće u okolini da crknu... i kako je ns-zr i zr-borča slovo P ili П...
    Vojvođansko П bi bilo Sremska Mitrovica, Bačka Palanka, Apatin, Sombor, Kikinda, Pančevo... Naravno put Zr-Ns bi valjalo konkretno obnoviti, a ne samo staviti, šatro, novi sloj asfalta, koji je u roku od oma dobio natrag grbe...
    Ali nije cilj teme da se nešto uradi, već da se priča da će da se radi, i da se uzmu pare zaprojekat koji realno nije ni blizu potrebama...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina