Iz carinskog skladišta u Odžacima nestalo 32 tone PVC granulata

Carinici iz Sombora su u sredu, 22. avgusta prilikom vanredne kontrole carinskog skladišta u Odžacima ustanovili da u njemu nedostaje više od 32 tone neocarinjene robe, vredne više od 40.000 evra.
Kontrolom pomenutog carinskog skladišta ustanovljeno je da se u njemu nalazi svega 38 tona, od ukupno 70 tona robe smeštene pod carinski nadzor. To znači da je deo robe, gotovo 17 tona polipropilena "PP Tipplen" i više od 15,5 tona granulata "Tatren" izuzeto ispod carinskog nadzora, odnosno, pre sprovođenja carinskog postupka i izmirivanja uvoznih dažbina.
 
Protiv uvozničke firme iz Beograda pokrenut je prekršajni postupak. Za ovu vrstu prekršaja zaprećena kazna je i do četvorostrukog iznosa u odnosu na vrednost robe koja je predmet prekršaja.
  • Wolf 359

    27.08.2018 16:51
    Nasli bi ga za 5 min. da postoji dobra volja i da je zakon isti za sve...
  • DjakoN

    27.08.2018 15:38
    tuga...
    Dokle se vise cudite sto se krade,pljacka,ubija i vara na sve strane??????
    Radimo za 200e u vojvodini a racuni 150e? Pa naravno da necu da mi izvrsitelji zaplene ovo malo dedovine jer postenim radom ne mogu da sacuvam a kamoli da steknem nesto za svoju decu!
    Spreman sam na sve zarad opstanka,kad bih mogao da sakupim par hiljada eura odmah bih pobegao iz ove vukojebine.
    Koliko porodici sa dve plate od 25 hiljada i dvoje dece osnovaca treba vremena da ustedi 2000e?,ili bolje pitanje KOLIKO TREBA novaca da zaradjujem mesecno da bih ziveli NORMALNO?
    Ej pa nemam deci svaki dan za uzinu da dam,nekad sednem i placem a sve cesce se razmisljam okrenuti se kriminalu i razbojnistvu jer me ova drzava bukvalno tera na to!!
  • gerga

    27.08.2018 15:28
    Zaboravili ste
    Da su to miševi pojeli!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.