Vrbas: U toku zamena saobraćajnih znakova

U Vrbasu je u toku zamena dotrajalih i postavljanje novih elemenata vertikalne signalizacije.
Iako kontrolu saobraćajne signalizacije putari JKP "Komunalac", uz stručni nadzor Odenjenja za investicije, komunalne i građevinske poslove opštinske uprave Vrbas, obavljaju tokom čitave godine, septembar je period kada se obavlja planska akcija postavljanja nedostajućih i zamena dotrajalih znakova i tabli na saobraćajnicama.
 
Ovu sedmicu putarska jedinica započela je menjanjem i postavljanjem znakova u naseljima Mađaršor i Vinogradi. 
 
Kontrolom je utvrđeno da nedostaje 70 znakova opasnosti, izričitih naredbi i obaveštenja i da je blizu 30 znakova dotrajalo.
  • Kako se kaze

    11.09.2018 22:31
    levo na cirilici
    Znaci cirilica.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".