Pančevo: Biće novih stanova za izbeglice

Gradsko veće Pančeva ovlastilo je Gradsku stambenu agenciju da podnosi zahteve za dobijanje saglasnosti i dozvola kako bi u Pančevu bila izgrađena još jedna zgrada za izbeglice.

Kako prenosi portal 013info, projekat se vodi i finansira sa republičkog nivoa, a u Pančevu će biti izgrađena jedna stambena zgrada u Prešernovoj ulici.

U toj zgradi biće 40 stanova za izbeglice.

  • Nemanja

    17.09.2018 12:08
    Za godinu ili dve će i izbeglice iz Sirije da se skuće i da nađu pošten posao, a ovi iz Bosne i Hrvatske će da budu profesionalne izbeglice pet generacija.
  • G

    14.09.2018 14:53
    @novosadjanin - pogledaće valjda i vas sreća pa ćete i vi doživeti njihovu identičnu sudbinu, što vam najiskrenije želim.
  • G

    14.09.2018 14:52
    @Joka - nadam se da ćete doživeti njihovu identičnu sudbinu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.