Kikinda: Poginuo motociklista, saputnica teško povređena

Vozač motocikla D. G. (56) iz Kikinde poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se jutros, oko dva sata, dogodila u Kikindi, na raskrsnici ulica Jugovićeve i Nikole Tesle, dok je žena koja je sedela iza njega (42), takođe iz Kikinde, teško povređena.
Kikinda: Poginuo motociklista, saputnica teško povređena
Foto: Pixabay
Kako je potvrđeno Novostima u Policijskoj upravi, žena je prevezena na lečenje u Klinički centar u Novom Sadu. 
 
Nezvanično, do nesreće je došlo kada je motocikl marke "bmw", austrijskih registarskih oznaka, iz zasad nepoznatih razloga, sleteo s puta, a potom je udario u stub. Vozač je poginuo na licu mesta.
 
Kako navode Novosti, vozač i njegova saputnica uputili su se na druženje motociklista koje je organizovao Moto kluba "KI riders", pred veliku žurku koja je trebalo da bude održana u subotu i nedelju u Omladinskom naselju u Kikindi. Zbog ove tragedije, moto - žurka je otkazana.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina