Devojčice pregazio kombi u dvorištu vrtića

Dve petogodišnje devojčice pregazio je juče kombi za dostavu hrane u dvorištu vrtića u Rumi.
Devojčice pregazio kombi u dvorištu vrtića
Foto: Pixabay (ilustracija)
Kako saznaje "Blic", jedna od njih je prevezena u Dečiju bolnicu u Novom Sadu gde su joj konstatovani prelomi kostiju lica, dok je druga devojčica zbrinuta u Domu zdravlja Ruma zbog lakše povrede usne i puštena je kući. 
 
"Devojčica je u stabilnom stanju i nije životno ugrožena. Ona je svesna i nalazi se pod stalnim nadzorom lekara na intenzivnoj nezi Odeljenja dečije hirurgije", kaže portparolka Dečije bolnice dr Andrea Đuretić.
 
Incident se desio oko 11 sati u dvorištu vrtića "Kockica", gde je kombi za dostavu hrane Ustanove za predškolsko vaspitanje i obrazovanje "Poletarac" došao da dopremi obroke za mališane.
 
Ovu informaciju potvrdili su u Policijskoj upravi u Sremskoj Mitrovici gde kažu da je istraga u toku.
 
Prema nezvaničnim informacijama, u trenutku nesreće tridesetak mališana igralo se u dvorištu vrtića.
  • realno

    13.10.2018 09:18
    Vidim da su svi krivi osim same dece, nema sanse da su same istrcale, kao da ih je vozac hteo namerno zgaziti, a to namestili vaspitaci i projektanti
  • Zabezeknuta

    13.10.2018 08:52
    Primitivizam
    Jako je teško pametnom da za ovo nađe objašnjenje.Odmah tužba, pravi advokat,otkaz vaspitaču i debela odšteta roditeljima dece. Upravnik vrtića je takođe veoma odgovoran jer ne zna kako mu je organizovana ustanova. Vozač može da bude spremač u zatvoru.Nadam se da neće ostati posledice po zdravlje i fizički izgled dečice.
  • Oki

    13.10.2018 07:11
    Odmah posle nesreće vozač i vaspitačice su zvale roditelje dece iz grupe da kažu kako je dete izletelo ispred auta. Odmah se ide na priču da sebe sačuvaju i da svu krivicu svale na dete. Još će sada biti dete krivo što se igralo u dvorištu vrtića a ne bahati vozač radikal.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.