VIDEO: Lopov sakrio pitona u pantalone

Jedan muškarac u SAD pokušao je da iz pet šopa ukrade bebu pitona, tako što ju je sakrio u svoje pantalone, ali su mu plan osujetili zaposleni u prodavnici koji su neobičnu scenu uočili na snimku nadzorne kamere.
Ušavši u prodavnicu životinja u Sent Pitersburgu na Floridi, Trevis Trider je otvorio vratanca na vivarijumu i izvukao mladog pitona, a potom ga diskretno ubacio sebi u pantalone, i to mu nije bilo prvi put, prenosi danas francuska televizija BFM.
 
Zaposleni u prodavnici, koji su u službenoj prostoriji posmatrali šta se dešava ispred vivarijuma sa zmijama, kažu da su odlučili da sačekaju nekoliko minuta i da vide šta će kradljivac sledeće uraditi. "Očigledno, uzeo nam je najskuplju zmiju", ističe Stiv Silk, vlasnik pet šopa. Kada je nestrpljenje dostiglo vrhunac, najkrupniji među osobljem krenuo je u susret lopovu kako bi pokušao da ga urazumi, ali je on pokušao da pobegne. Zaposleni su ipak uspeli da ga zadrže i pozvali su policiju.

Silk kaže da su zaposleni poslednjih meseci primetili kako im zmije nestaju nakon što Trider uđe u prodavnicu. Tokom devet proteklih meseci, Trider je iz tog pet šopa ukrao dva pitona, koje je potom prodao putem interneta, navodi francuska televizija. 

Teme

piton

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.