Policajci došli zbog glasne muzike, žene mislile da su striperi

Kada su dva policajca u nedelju uveče pokucala na vrata kuće u kojoj je jedna žena slavila 50. rođendan, nisu ni sanjali da će biti pomešani sa striperima.
Policajci su pokušali da objasne da je reč o nesporazumu, ali ih je u tome omelo desetak žena koje su ih okružile i počele da ih grle i fotografišu.
 
Naročito su postale entuzijastične kada je jedan od policajaca zatražio broj telefona slavljenice, iako je reč o standardnoj policijskoj proceduri.
 
Dame su konačno shvatile da su napravile veliku grešku kada su nedaleko od kuće ugledale policijski auto. Istog trenutka su smanjile muziku, a policajci su odlučili da zaborave na ceo događaj i poželeli slavljenici srećan rođendan.
 
Incident se dogodio u Beondorfu u jugozapadnoj Nemačkoj.
  • ЈА

    20.07.2016 20:53
    sramota
    E to je policija!Ako neko lep slavi i remeti mir policija oprosti 1Sramota i bruka neka se postuje zakon

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.