FOTO: Negodovanja zbog golih ramena voditeljke

Gola ramena voditeljke Foks Njuza izazvala su lavinu negativnih komentara gledalaca.
Megan Keli, voditeljka vesti, nosila je crnu majicu na bretele tokom programa dok je radila program posvećen republikanskoj konvenciji u Klivlendu.
 
Većina gledala ovo je smatralo skandalom. Mnogi su voditeljki slali uvrede na društvenim mrežama i pitali se da li Foks ima dres-kod u firmi.
 
 
Pokazivanje ramena od davnih vremena smatra se nepristojnim ponašanjem na televiziji. Dugo su zabranjene i tetovaže, pirsinzi, neobične frizure i garderoba koja nije klasična poslovna odevna kombinacija.
  • bakutaner

    25.07.2016 12:45
    tv voditeljke
    i nase voditeljke na tv NOVI SAD su ibez bretela u jutarnjem programu. O duzini suknjica da i ne govorimo. Kada su sagovornici starij ljudi neprijatno im je da gledaju taj neukus. Sta je prioritet? Reklamirati odecu ili gradjanima dati prave informacije.
  • Dule

    24.07.2016 16:51
    @Drum
    Ta golotinja o kojoj pricas se pojavljuje na kanalu za zabavu na kablovskoj televiziji, a ovo je Fox News, kanal koji bi iole morao da drzi do formalnosti kad prenosi o Republikanskoj konvenciji. Neces ni kod nas videti da izvestaj o izborima prenosi zena u kratkoj suknji ili sa majicom na bretele, ili muskarac u bermudama i potkosulji.
    Jednostavno, za odredjene prilike vazi odredjeni dres kod.
  • Drum

    23.07.2016 21:16
    A ne smeta im Kim i njena porodica i mnoga druga golotinja i prostakluk?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti