VIDEO: Pop koji se razume u heroin održao besedu i o Pokemonima

Ocu Rafailu, svešteniku iz manastira Podmaine u okviru crnogorsko-primorske Mitropolije, mnogo toga bi se moglo zameriti, ali nikako neobaveštenost. Ni Pokemoni nisu mogli da izbegnu njegov "oštar sud".

Ovaj sveštenik je postao poznat javnosti po vrlo nadahnutim besedama u kojima se ne plaši da se upusti u koštac s pošastima savremenog društva.

Posle predavanja u kojem je konstatovao da je heroin "loš i nikakav", sada je osetio potrebu da prokomentariše Pokemone, virtuelnu igricu koja je napravila pravu pometnju u čitavom svetu.

"Za Pokemone ima mjesta, i ne samo da ima mjesta nego ima i interesovanja. Pre desetak dana smo videli čovjeka koji sa svojim lovačkim mobilnim telefonom trči po gradskom parkingu, prepada žene i narod jer tu je, nadomak je da ulovi Pokemona", rekao je prilikom besede otac Rafailo.

Njegovu besedu o Pokemonima možete poslušati u sledećem videu:

A ovde se možete podsetiti i njegovih mudrih reči o heroinu:

  • Dr Petrovic

    24.08.2016 15:47
    Demoni?
    Naravno.
    Andjeli?
    Nikako.
    Korisni?
    Nisu.
    Stetni?
    Jesu.
    Jer da je drugacije, nase polikitante treba proglasiti demonima i juriti po parkovima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.