VIDEO: Išao po tržnom centru i deci govorio da Deda Mraz ne postoji

Evangelistički pastor Dejvid Grišam ušao je u jedan tržni centar u Teksasu gde je ispred dece koja su čekala da upoznaju Deda Mraza vikao kako on ne postoji i da je poenta Božića Isus Hrist.
On je čitav događaj snimio i objavio na društvenim mrežama. 
 
"Deco, danas želim da vam objasnim da Deda Mraz ne postoji. Muškarac kojeg ćete danas upoznati je običan muškarac u odelu, samo je obučen kao Deda Mraz, ali Deda Mraz ne postoji. On nije stvaran. A vi, roditelji, morate prestati da lažete decu i govorite im da je to stvarna osoba kad nije", rekao je Grišam. 
 
Većina roditelja ga je ignorisala i okrenula mu leđa, ali se nekolicina izdvojila iz reda u nameri da ga oteraju. "Ovde smo s decom i ne moramo da vas slušamo kako lupetate gluposti", rekao mu je jedan otac. 
 
U jednom trenutku Grišam tvrdi da je napadnut kada ga je jedan od roditelja uhvatio za ruku.
 
  • Izmišljeni

    13.12.2016 12:44
    su
    Izmišljen je "deka mraz" kao i "Isus iz Nazareta"......
  • w

    13.12.2016 12:42
    Konkurencija je nezgodna :D
  • Andrija Šrek

    13.12.2016 12:26
    ...
    Međutim, ni bog ne postoji. To je zaboravio da naglasi. Ali, običaji su lepi i donose deci radost i poklone, pa što da ne?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.