VIDEO: Zastava Albanije umesto crnogorske

Ceremoniju žreba za Svetsko prvenstvo u vaterpolu obeležio je skandal prilikom grafičkog prikaza grupa, jer je pored imena Crne Gore stavljena zastava Albanije.
Svetsko prvenstvo biće održano od 14. do 30. jula u Budimpešti, a titulu sa šampionata u Rusiji brane naši delfini.
 
Čelnici turnira napravili su veliku grešku, kada su umesto crnogorske, stavili zastavu Albanije pored imena reprezentacije.
 
Crnogorci će u grupi igrati sa Brazilom, Kazahstanom i Kanadom. "Nakon žreba organizatori manifestacije su uputili veliko izvinjenje zbog greške koja se desila priikom izvlačenja kuglice sa imenom reprezentacije Crne Gore", prenose crnogorski mediji. Reprezentacija Srbije igraće u grupi C na Svetskom prevenstvu u Mađarskoj sa selekcijama Španije, Grčke i Južne Afrike, odlučeno je žrebom u Budimpešti. 
 
Ekipa Dejana Savića će u slučaju poraza igrati sa nekom od reprezentacija iz grupe D, koju čine Sjedinjene Američke Države, Japan, Hrvatska i Rusija. Francuska, Italija, Australija i domaćin Mađarska nalaze se u grupi B.
  • neko

    24.02.2017 19:33
    Kakva grozna vest.
  • Dejan021

    24.02.2017 18:55
    Hmmm
    Nazalost, Kosovo je jos davnih 90ih prodano od strane nasih patriota
  • Anonymous

    24.02.2017 17:33
    Greska?
    Meni se ne cini kao greska? Nije daleko od istine...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.