VIDEO: Vidovnjak pokušao da dokaže da je besmrtan...Bezuspešno

Jedan tajlandski vidovnjak je poginuo u pokušaju da dokaže svoju besmrtnost.
VIDEO: Vidovnjak pokušao da dokaže da je besmrtan...Bezuspešno
Foto: 021

Teprit Pale (25) je više puta ranije u Čijang Maiju na severu Tajlanda u ceremonijalnom plesu navodno lomio mačeve o svoje grudi. Na taj način on je hteo da pokaže kako uz pomoć duhova postaje besmrtan i da mu ni oštra sečiva ne mogu ništa.

Nažalost, ovog puta je u plesu posvećenom duhovima predaka, pred brojnom publikom sam sebi zabo mač pravo u srce. Pale je hitno prevezen u bolnicu gde je proglašen mrtvim.

Pale je nekoliko godina lokalnom stanovništvu "previđao budućnost".

"Ovo je tradicija koja se dešava svake godine. Mač bi normalno pukao, ali sada je ušao pravo u njega. Medijum je bio poštovan mnogo godina. Ljudi su ga voleli", rekao je jedan od stanovnika Čijang Maija.

  • Ime*

    27.04.2017 11:24
    Pricaj srpski da te ceo svet..
    Je l' se to na kraju snimka cuje "Hvala lepo!" :D
  • Andrija Šrek

    27.04.2017 10:29
    !!!
    Sjajno, još jedan kandidat za ovogodišnju Darvinovu nagradu !!
  • mrva

    27.04.2017 07:38
    svakoj prevari dođe kraj

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.