VIDEO: Sveštenik preko mobilnog telefona razgovarao sa Bogom

Sveštenik iz Zimbabvea Pol Sanjangor (32) tvrdi da ima posebnu vezu sa Bogom.

Njegova direktna veza sa nebom je uspostavljena tokom jedne molitve, kad je preko mobilnog telefona pričao sa Bogom, a sve to je zabeležio jedan od svedoka ovog događaja.

Video u kom sveštenik, obučen u sivo odelo, priča u mikrofon i u isto vreme telefonom sa Bogom, je snimljen u jednoj crkvi u gradu Bulavajo u centralnom Zimbabveu.

Pol kaže da ima Boga na brzom biranju na telefonu, pa je tako ćaskao sa njim pred verskom zajednicom, koja je time bila vidno impresionirana.

"Imam direktnu vezu, tačnije imam njegov broj i mogu da ga pozovem kad god je to potrebno. Moguće je pričati sa Bogom, zašto uopšte sumnjati u to? Njegov broj će svima biti dostupan kad za to dođe pravo vreme", rekao je sveštenik.

Pol tvrdi da mu Bog preko direktne veze govori kako da postupa i deluje u verskoj zajednici. On zatim poziva jednu ženu iz gomile, koja kleči, a sveštenik zatim navodno prima instrukcije direktno sa neba, piše Dejli Mejl.

"Halo, da li je to nebo? Imam jednu ženu ovde, šta imate da kažete o njoj. Kaže da treba da se molimo za tvoju decu. Jedno ima astmu, a drugo epilepsiju", govorio je sveštenik uzbuđenoj gomili, koja je uzvratila aplauzom i povicima.

  • Grgolj

    27.05.2017 23:47
    Jeste, stvarno je razgovarao... Ne baš sa samim Bogom, već sa sekretaricom.
  • B

    27.05.2017 20:16
    Aaa, sad mi je jasno! Naši popovi kupuju audije i mercedese da bi brže stigli kod boga.
  • on nije pop

    27.05.2017 16:53
    vec luda
    Mislim da su to budalastine i da on kao pop ne treba da se segaci sa tako ozbiljnim stvarima i verskim ubedjenjima

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

VIDEO: Najudaljenije mesto na svetu traži radnike

"UK Antarctic Heritage Trust", ekipa koja se brine o održavanju objekata na Antarktiku, zapošljava nove članove za svoj antarktički tim, a prijave su otvorene za sve stanovnike Ujedinjenog Kraljevstva