Beba koja se rodila u avionu može besplatno da leti tom kompanijom do kraja života

Na letu avio-kompanije Džet ervejz, Danan-Koči, na visini od 10.000 metara, juče je rođena jedna beba.
Beba koja se rodila u avionu može besplatno da leti tom kompanijom do kraja života
Foto: Pixabay
Let je preusmeren za Mumbai, ali je dečak stigao na svet još u avionu. Na letu nije bilo nijednog doktora, ali se među putnicima našla medicinska sestra koja je pritekla u pomoć posadi. 
 
Nakon sletanja, i beba i majka su zbrinute. Novorođeni dečak je od avio-kompanije na poklon dobio besplatne avionske karte za ceo život.
 
"Budući da je ovo prvi slučaj da se u avionu naše kompanije rodi beba, sa zadovoljstvom poklanjamo doživotnu propusnicu za sve letove Džet ervejza", saoptili su iz avio-kompanije.
 
Samo prošle godine u avionima je rođeno pet beba, a avio-kompanije su im delile karte do 21. godine, karte ograničene određenim brojem pređenih kilometara ili jednostavno novčanu nagradu.
  • matičar

    21.06.2017 15:14
    relativni i vreme i prostor
    Šta li će mu biti mesto rodjenja? Država?
  • Hm

    19.06.2017 19:22
    Tajming
    Znala mama šta radi
  • kuset vagon

    19.06.2017 17:59
    ...
    idi jebo te... a ja koje sam srece rodio sam se u zeleznickom vagonu, porodio me lozac parnjace.
    dobijem dozivotnu kartu u svim pravcima tadasnje zemlje... zemlju aj skratise, nema veze, teraj po Srbiji... cek di teraj? pruge nam zarasle u travu i vala vec pozamasno visegodisnje rastinje...
    sine jos nisu pokrali, a kada ce i to recice ovi dokotrljani iz Bugojna...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

VIDEO: Najudaljenije mesto na svetu traži radnike

"UK Antarctic Heritage Trust", ekipa koja se brine o održavanju objekata na Antarktiku, zapošljava nove članove za svoj antarktički tim, a prijave su otvorene za sve stanovnike Ujedinjenog Kraljevstva

Pentagon: Nema dokaza o vanzemaljcima

Pentagon je objavio novi izveštaj koji se nadovezuje na objavu iz 2022. da tada novoosnovani Sektor za rešavanje anomalija svih domena (AARO) nije pronašao dokaz koji bi ukazao na vanzemaljce.