VIDEO: Joga i pivo novi trend

Poslednjih nekoliko godina joga je postala svetski trend i sve više ljudi širom sveta pokušava da postigne sklad između duše i tela.
VIDEO: Joga i pivo novi trend
Foto: 021

Stvari su otišle i korak dalje - sada možete vežbati jogu dok pijete pivo.

Pivska joga ima sve više fanova širom sveta. Ne razlikuje se mnogo od obične joge - vežbate prave joga pokrete u kombinaciji sa ispijanjem piva, ali treba i da naučite da balansirate s vlašom piva na glavi.

Pivsku jogu mogu praktikovati stariji od šesnaest godina, a osnivačice ovog trenda kažu da pivska joga nije šala.

"Mnogo je truda potrebno kako bi se izvele određene poze s flašom piva u ruci. Takođe je potrebno mnogo napora da biste održali telo u jednoj pozi. Mi filozofiju joge kombinujemo s užitkom piva sve dok ne dostignemo najviši nivo svesti", kaže jedna instruktorka pivske joge.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.