VIDEO: Opljačkao banku, skinuo se go i bacao novac po ulici

Vlasti u saveznoj američkoj državi Florida saopštile su da su uhapsile muškarca koji je opljačkao banku, a potom se skinuo go i trčao niz ulicu bacajući ukradeni novac.
Kako je rekao, to je učinio jer se "probudio i poželeo da postane komičar". Umesto toga, 25-godišnji Aleksandar Sperner je optužen za pljačku banke, saopštio je FBI.
 
On je parkirao kola ispred banke, ušao unutra, pretio tvrdeći da ima pištolj i tražio novac od blagajnika, koji mu je dao torbu sa oko 4.700 dolara.
 
Kada je izašao na ulicu, u tašni je eksplodirala boja i obojila novčanice i njegovu odeću. On je skinuo odeću, počeo da trči bacajući novac.
 

  • haha

    28.07.2017 12:27
    Hahahahahahaha......

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.